Skinpen

Microneedling mod ar og rynker

Hvad er microneedling med skinpen og hvor mange behandlinger skal der til?
Microneedling er en behandlingsmetode der ved elektrisk stempel, med brug af fine små nåle, punktere mikroskopiske huller i det øverste hudlag. På denne måde stimuleres huden til at skabe elastin og kollagen, og processen fortsætter 4 uger efter en behandling. Kollagen er en del af vævet i vores underhud, men mængden af kollagen mindskes jo ældre man bliver. Det er årsagen til at der opstår fine linjer og rynker i huden.

Microneedling med skinpen sikrer at blodkar samt nervebaner ikke rammes ved at behandlingen har en maksimal dybde på 1.5mm. Ved dybe rynker og ar anbefales 3-4 behandlinger med nogle ugers mellemrum. Det er meget individuelt hvor mange behandlinger der skal til og det afhænger af problemets omfang.

HVAD KAN BEHANDLES MED MICRONEEDLING?
Microneedling kan anvendes til forskellige formål. Behandlingen egner sig til reducering af ar, akne ar, strækmærker, pigmentpletter, rynker, ujævnheder og er med til at opstramme huden uden brug af kirugi.

Behandlingen er et naturligt alternativ til Botox og Filler, da huden i denne behandlingsform vil regenerere sig selv samt øge dannelsen af kollagen i læderhuden.

Microneedling er til dig som ønsker at forebygge hudforandringer ved at stimulere kroppens egne celler, uden brug af skinbooster og filler.

OBS: Man kan ikke behandle aktiv akne.

HVOR LANG TID TAGER BEHANDLINGEN? 
En behandling tager ca. 1 time i alt. Du får først lokalbedøvende creme på området, hvor du skal behandles. Det skal sidde på i ca. 15 min. før behandlingen påbegyndes. Selve behandlingen varer 30-45 minutter, alt efter hvor stort et område der skal behandles.

 GØR DET ONDT?
Efter behandlingen vil huden være varm og rød. Der kan forekomme en brændende fornemmelse den første dag. Dette aftager indenfor 24 timer.

Klinik Assana har indgået samarbejde med Patientlån. Du kan nu låne til dine behandlinger, som er rentefrit og kan betales over flere måneder. Det er nemt, hurtig og gratis at ansøge om lånefinansiering.

Du bestemmer selv om du vil afdrage over 12, 24 eller 36 måneder.

Patientlån er til alle vores behandlinger i klinikken. Hvis du ønsker et lån til din behandling, skal du kontakte Patientlån på tlf. 70207008 eller du kan søge online på www.patientlaan.dk