PRP Behandling

PRP Hårbehandling

Hvad sker der med håret under en behandling?
Når hårsækken krymper, hvilket opstår naturligt med alderen, holder den op med at producere et hår så stærkt, som det gjorde, før det begyndte at skrumpe. Væksten af hårstrå bremses også. Dette er en proces, der foregår gradvist og er forudbestemt genetisk. PRP-behandlingens funktion er at give gødning til hårsækken.

PRP øger størrelsen af hårsækken
PRP er koppens egne blodplader, der sprøjtes overfladisk ind i hovedbunden. Blodpladerne findes i blodplasma og er vækstfaktorer, der giver et boost til hårsækken. Når disse vækstfaktorer sprøjtes ind i hovedbunden, bliver hårsækken stærkere. Hvis hårsækken bliver stærkere, kan den begynde at producere et stærkere hår igen og håret har mulighed for at vokse hurtigere.

Da hårsækken er genetisk kodet til at krympe og producere et tyndere hår, er du nødt til at vedligeholde med PRP for at bevare resultaterne, som f.eks. træning. Hvis du stopper med at træne, mister du muskelstørrelse over tid. Ligeledes med PRP, hvis du stopper med at befrugte hårsækken, vender den tilbage til sin tidligere størrelse med tiden, og så fortsætter den med at skrumpe, som den er genetisk bestemt til at gøre.

Antal behandlinger for de bedste resultater
For at starte hårvækst med PRP anbefaler vi 3-4 behandlinger. Er dit hår blevet tyndere i længere tid, eller har du en hårsygdom, kan det være nødvendigt med flere behandlinger.
I starten af din behandling skal du i behandling hver 4. uge. Herefter er det nok, at du går til behandling hver 6. måned for at bevare resultatet. Efter dine første 3 PRP-behandlinger fortsætter vækstfaktorerne med at virke i huden. Derfor skal du kun gå til PRP-behandling hvert halve år efter dine første behandlinger.

Ved hårtransplantation
Hvis du har fået fortaget en hårtransplantation, anbefaler vi at du får en PRP-behandling hver mdr. i 6 mdr. efter transplantation, for at give hårsækkene de bedste forudsætninger for at håret vokser.

 

PRP Ansigtsbehandling

Blodplader er en naturligt forekommende del af blodet og spiller en vigtig rolle i sårheling og regenerering af væv.
Platelet rich plasma er det nyeste og mest effektive middel til foryngelse af nye celler i både hud og led.
PRP-behandling fremmer kollagen dannelse og forbedrer blodforsyningen til væv – begge dele er vigtige faktorer i anti-age -behandlinger. Hudens tekstur forbedres, idet behandlingen stimulerer væksten af ny hud. En PRP-behandling (også kaldet hudforyngelse terapi) er en naturlig tilgang til at forbedre tilstanden af din hud.

Ved behandlingen bruges din krops egne unikke vævsvækstfaktorer og helende egenskaber til at genoplive huden – ved at forbedre blodforsyningen og stimulere dannelsen af collagen. Resultatet forbedres gradvis over tid. Effekten af en PRP-behandling varer længere end kemiske behandlinger (som f.eks. Botox), og PRP-behandlingen skal således ses som en mere langsigtet investering.

PRP udvindes af dit eget blod. Menneskeligt blod består af 4 hovedkomponenter:

• Røde blodceller, som hjælper med at transportere ilt til vævet og andre dele af kroppen via blodet.
• Hvide blodceller er kroppens immunforsvar bekæmper sygdomme og infektioner.
• Blodplader, som hjælper til at reparere sår og skader.
• Blodplasma – en gylden væske, som indeholder proteiner, elektrolytter og kuldioxid.

PRP er egnet til følgende problemområder:

• Pigmentering/ lysning af hud
• Acne ar/ brandsårs ar
• Hudforyngelse/ opstramning
• Rynkebehandling
• Store porer
• Hårtab
• Poser under øjnene
• Strækmærker

Behandlingstid 45- 60 min.

Klinik Assana har indgået samarbejde med Patientlån. Du kan nu låne til dine behandlinger, som er rentefrit og kan betales over flere måneder. Det er nemt, hurtig og gratis at ansøge om lånefinansiering.

Du bestemmer selv om du vil afdrage over 12, 24 eller 36 måneder.

Patientlån er til alle vores behandlinger i klinikken. Hvis du ønsker et lån til din behandling, skal du kontakte Patientlån på tlf. 70207008 eller du kan søge online på www.patientlaan.dk