Skinbooster

Ansigtsløft uden kirurgi

En naturlig hudforyngelse, der forbedrer hudstrukturen og fugtbalancen.
Trænger din hud til ekstra fugt eller mere glød? Med en skinbooster bliver din hud gennemfugtet indefra, så din hudstruktur og spændstighed i huden forbedres. Du opnår derfor en forebyggende og reparerende hudforyngelse, da huden fyldes op øjeblikkeligt, vil mimiske rynker og linjer også blive udglattet.

Hvad er hyaluronsyre?
Hyaluronsyre er et vandbindende stof, der allerede findes naturligt i kroppen. Stoffet forsvinder dog langsomt, jo ældre vi bliver. I takt med at vi bliver ældre, reduceres kollagen og de elastiske fibre nemlig i vores krop, og dermed reduceres vores egen produktion af hyaluronsyre. det ses ved, at huden bliver mere tør og mindre elastisk.

Din hud genoprettes naturligt indefra med skinbooster
En skinbooster genopretter huden indefra, så din hud bliver blødere med mere glød på en naturlig måde. Du opnår derfor både en forebyggende og en reparerende hudforyngelse.
Har du rynker ved øjnene kanen skinbooster også anvendes. Skinbooster er ikke en erstatning for andre filler behandlinger, hvor indikationen er skulpturering og volumentilførsel – fx. kindben, kæbelinje, eller til udglatning af dybe rynker

Få behandlet dit ansigt, din hals, dekolletage eller hænder
En skinbooster kan både anvendes i ansigtet og til de udsatte og sarte områder som hals, dekolletage (øverste brystparti) og hænder samt til udbedring af akne ar.

behandlingen kan også anvendes som en forebyggende skønhedsbehandling, hvis din hud endnu ikke har generende alders tegn.

Selve behandlingen. 
Forud for en skinbooster behandling skal du til en konsultation i klinikken minimum 48 timer inden selve behandlingen.

I forbindelse med behandlingen føres hyaluronsyre via injektioner ind lige under hudoverfladen.

Skinbooster genopretter hudens fugtbalance og forbedrer hudens struktur, fasthed og elasticitet samt giver den ny energi.

Efter behandlingen vil din hud være rød, lidt hævet og i nogle tilfælde lidt øm. Disse reaktioner er dog kortvarige, og forsvinder som regel fra mellem et par dage til en uge.

Vital skinbooster som en langtidsvirkende kur
Skinbooster kan udføres som enkeltstående behandling eller som en kur, hvor du modtager 3 behandlinger med ca. 1 måneds interval. Du opnår en markant genfugtning af din hud som et resultat af at de fineste små injektioner med hyaluronsyre, der trin for trin giver dig en mere fyldig og spændstig hud, og hvor rynker udglattes.

Effekt, holdbarhed og gentagelse af behandlingen
Det er individuelt, hvor lang tid effekten af en skinbooster kur holder. Det afhænger blandt andet af hudens struktur og hudens blodcirkulation. Kliniske studier viser, at skinbooster signifikant øger hudens elasticitet og forbedrer hudstrukturen. Tyndere, sart hud bliver også tykkere og fastere, så den bedre tåler hverdagens belastninger. Du kan med stor fordel få foretaget en genbehandling hvert halve til hele år for at vedligeholde en smuk hud.

Den optimale holdbarhed opnås ved at få en touch op ca. hver 6 måned efter en afsluttet kur på 2-3 behandlinger.

Få en gratis og uforpligtende konsultation
Vil du vide mere om en skinbooster er noget for din hud? Ved en konsultation kan du blive yderligere informeret om alt, hvad du skal vide om behandling, samt hvordan vi kan hjælpe dig til at opnå dit ønskede resultat. Vi lægger vægt på, at du skal være tryg og velinformeret.

Klinik Assana har indgået samarbejde med Patientlån. Du kan nu låne til dine behandlinger, som er rentefrit og kan betales over flere måneder. Det er nemt, hurtig og gratis at ansøge om lånefinansiering.

Du bestemmer selv om du vil afdrage over 12, 24 eller 36 måneder.

Patientlån er til alle vores behandlinger i klinikken. Hvis du ønsker et lån til din behandling, skal du kontakte Patientlån på tlf. 70207008 eller du kan søge online på www.patientlaan.dk