Skinbooster – Ansigtsløft uden kirurgi

En naturlig hudforyngelse, der forbedrer hudstrukturen og fugtbalancen.

Trænger din hud til ekstra fugt eller mere glød? Med Restylane Skinbooster bliver din hud gennemfugtet indefra, så din hudstruktur og spændstighed i huden forbedres. Du opnår derfor en forebyggende og reparerende hudforyngelse med Restylane Skinbooster.
Da huden fyldes op øjeblikkeligt, vil mimiske rynker og linjer også blive udglattet.

Restylane Skinbooster er en naturlig hudforyngelse.

Produktet består af en unik hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et vandbindende stof, der allerede findes naturligt i kroppen. Stoffet forsvinder dog langsomt, jo ældre vi bliver. I takt med at vi bliver ældre, reduceres kollagen og de elastiske fibre nemlig i vores krop, og dermed reduceres vores egen produktion af hyaluronsyre. Resultatet er, at huden bliver mere tør og mindre elastisk.

Det kan en behandlingskur med Restylane Skinbooster dog rette op på.

Din hud genoprettes naturligt indefra med Restylane Vital skinbooster

Restylane Skinbooster genopretter huden indefra, så din hud bliver blødere med mere glød på en naturlig måde. Du opnår derfor både en forebyggende og en reparerende hudforyngelse.

Har du rynker ved øjnene kan Restylane også anvendes. Restylane Skinbooster er ikke en erstatning for andre Restylane behandlinger målrettet skulpturering og volumentilførsel – fx. kindben og kæbe, eller til udglatning af dybe rynker

Få behandlet dit ansigt, din hals, dekolletage eller hænder
Restylane Vital Skinboosters kan både anvendes i ansigtet og til de udsatte og sarte områder som hals, dekolletage (øverste brystparti) og hænder samt til udbedring af akne ar.

Restylane Skinboosters kan også anvendes forebyggende som en skønhedsbehandling, hvis din hud endnu ikke har generende alders tegn.

Selve behandlingen med Restylane Skinbooster

Forud for en Restylane Skinbooster behandling skal du til en konsultation minimum 48 timer inden selve behandlingen.

I forbindelse med behandlingen føres hyaluronsyre via injektioner ind lige under hudoverfladen. Hermed genopretter Restylane Skinboosters hudens fugtbalance og forbedrer hudens struktur, fasthed og elasticitet samt giver den ny energi.

Efter behandlingen vil din hud være rød, lidt hævet og i nogle tilfælde lidt øm. Disse reaktioner er dog kortvarige, og forsvinder som regel fra mellem et par dage til en uge.

Restylane Vital skinbooster er en langtidsvirkende kur
Restylane Vital er en kur, hvor du modtager 3 behandlinger med ca. 1 måneds interval. Du opnår en markant genfugtning af din hud som et resultat af at de fineste små injektioner med hyaluronsyre, der trin for trin giver dig en mere fyldig og spændstig hud, og hvor rynker udglattes.

Effekt, holdbarhed og gentagelse af behandlingen

Det er individuelt, hvor lang tid effekten af en Skinbooster kur holder. Det afhænger blandt andet af hudens struktur og hudens blodcirkulation. Kliniske studier viser, at Restylane Skinboosters signifikant øger hudens elasticitet og forbedrer hudstrukturen. Tyndere, sart hud bliver også tykkere og fastere, så den bedre tåler hverdagens belastninger. Du kan med stor fordel få foretaget en genbehandling hvert halve til hele år for at vedligeholde en smuk hud.

Den optimale holdbarhed opnås ved at få en touch op ca. hver 6 måned efter en afsluttet kur på 2-3 behandlinger.

Få en uforpligtende og gratis Restylane konsultation

Vil du vide mere om, hvad Restylane kan gøre for dig? Ved en konsultation kan du blive yderligere informeret om alt, hvad du skal vide om en Restylane behandling, samt hvordan vi kan hjælpe dig til at opnå dit ønskede resultat. Vi lægger vægt på, at du skal være tryg og velinformeret.

Book en gratis konsultation allerede i dag på tlf. 53520222, og lad os hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv.

Læs mere om hvad, Restylane Skinbooster kan gøre for dig, afhængig af dine ønsker her