Filler

Filler behandling hos klinik Assana

BEHANDLING MED IKKE-PERMANENTE FILLER
Ikke-permanente fillers består af en gel af samme type hyaluronsyre som forkommer naturligt i kroppens bindevæv. De forskellige ikke-permanente fillers adskiller sig ved fillerens viskositet og hvorvidt, der er andet end hyaluronsyre blandet i. De tykkeste fillere anvendes til fyldning af kinder, de næsttykkeste til dybere furer f.eks. furen fra næse til mundvigen.

SÅDAN VIRKER IKKE- PERMANENTE FILLER
Med alderen reduceres mængden af hyaluronsyre i huden og derfor bliver huden slappere. Når ikke-permanente fillers indsprøjtes i folder og furer, udfyldes og glattes disse, fordi filleren giver ny volume i huden og gør huden mere spændstig. Filleren integreres med det omgivende væv, og effekten vil aftage efterhånden fordi kroppen danner og nedbryder hyaluronsyre.

EFFEKT AF BEHANDLING
Effekten giver hele eller delvise udglatninger af furer og folder i huden. Ved behandling i læber forstørres disse ved udfyldning med filler. Effektens holdbarhed varierer efter den enkelte klients hudstruktur og blodcirkulation. Effekten vil normalt aftage langsomt efter 4-6 måneder i læber og efter 6 måneder i øvrige områder. 2 uger efter behandlingen har filleren tilpasset sig i vævet og så er det muligt at påfylde med yderligere filler på samme sted.

En kombination med filler og Botulinum Toksin giver ofte et optimalt resultat i forhold til reducering af rynker.

EFTER BEHANDLING
Umiddelbart efter behandlingen vil huden reagere på filleren og fremstå moderat hævet, rød og øm. Denne reaktion forsvinder i løbet af et par dage. Der bør ikke anvendes nogen form for make-up de første 4 timer efter behandlingen.

BIVIRKNINGER
Da hyaluronsyre binder væske vil behandlingen medføre en væsentlig hævelse i dagene efter. Der kan forekomme blå mærker og rødme efter behandlingen, som vil forsvinde efter en uge.

DET SKAL DU VÆRE OPMÆRKSOM PÅ
Det er et krav at der er foretager konsultation før behandling med filler foretages. Ved konsultationen vil du blive spurgt ind til, hvilke ønsker du har til behandlingen og du informerers om, hvordan behandlingen vil foregå. Der skal gå min. 48 timer fra konsultationen til du kan blive behandlet.

Behandling med filler gived ikke til gravide og ammende eller til klienter med kendt allergi overfor indholdsstoffer i fillerens oplæsning. Billeder der tages før og efter behandlingen er en integreret del af vores klientjournal for at dokumentere før-udseende og for at kontrollere reslutatet ved fremtidig evaluering.

OMRÅDER:

RYNKER MELLEM NÆSE OG MUNDEN
Filler fjerner rynker mellem næse og mund. Behandlingen giver et friskere og yngre udseende uden at det vil bemærkes, at noget er injiceret i din hud. Det vil være tydeligt, at rynker i huden er reduceret. Rynker over munden giver ofte et stramt udtryk i ansigtet og en behandling med filler vil mildne ansigtets udseende væsentligt.

NY NÆSE UDEN KIRURGI
Få rettet næsetippen eller buler på næseryggen ud, med filler og undgå kirurgi. Drømmer du om en lige næseryg? Så kan man i de fleste tilfælde skabe et tilfredsstillende resultat med filler og dermed undgå kirurgi. Næsekorrektionen med filler foregår ved at injicere filler det sted, hvor næsen buler indad, og på den måde kan man udjævne bulen på næseryggen og skabe en lige linje.

*Vi understreger at behandlingen af næseryggen med filler ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person.

 

 

Filler fjerner rynker mellem næse og mund. Behandlingen giver et friskere og yngre udseende uden at det vil bemærkes, at noget er injiceret i din hud. Det vil være tydeligt, at rynker i huden er reduceret. Rynker over munden giver ofte et stramt udtryk i ansigtet og en behandling med filler vil mildne ansigtets udseende væsentligt.

KINDBEN
Filler kan fremhæve dine kindben og give dig en smuk karakter i ansigtet. Samtidig er denne behandling den mest effektive mod rynker i den nederste del af ansigtet, da det giver et stærkt løft og på denne møde udglatter linjerne.

SMILERYNKER I MUNDVIGEN
Dybe smilerynker kan være generende at have. Med filler-behandling reduceres de dybe rynker og giver dig et yngre look.

LÆBERNE
Filler giver læbeforstørrelse og forynger dit udseende med smukkere læber. Blot en smule volumen kan gøre ansigtet mere sensuelt. Ønsker du blot et diskret resultat kan en behandling med mindre produkt give dine læber et mere ungdommeligt udseende. Drømmen om indbydende læber som er fyldige, bløde og velformede er nem at opnå. De mest populære læbebehandlinger foregår ved at der tilføres volume med ikke-permanente filler.

GRATIS KONSULTATION
Det er et krav at du bliver konsulteret af klinikkens sygeplejerske eller læge minimum 48 timer forinden din behandling. Konsultationen er kun et krav for den første behandling med filler og botox i klinikken.

Klinik Assana har indgået samarbejde med Patientlån. Du kan nu låne til dine behandlinger, som er rentefrit og kan betales over flere måneder. Det er nemt, hurtig og gratis at ansøge om lånefinansiering.

Du bestemmer selv om du vil afdrage over 12, 24 eller 36 måneder.

Patientlån er til alle vores behandlinger i klinikken. Hvis du ønsker et lån til din behandling, skal du kontakte Patientlån på tlf. 70207008 eller du kan søge online på www.patientlaan.dk