Restylane

Restylane er en ikke-permanent filler, som primært består af vand og hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et sukkerstof, som findes naturligt i vores bindevæv og er i stand til at binde væske i huden og derved give fylde.

Hvad kan Restylane gøre for mig?

Restylane er for dig, der gerne vil se friskere ud, men samtidig gerne vil bevare dine naturlige, smukke træk. Restylane filler bruges til at udglatte furer og rynker samt til at genskabe tabt volumen.

Restylane kan anvendes til:

-Læbebehandlinger – til at opnå mere fyldige og symmetriske læber.

-Skulpturere ansigtet – til at opnå højere kindben eller mere markeret kæbelinje og hage.

-Mørke rander under øjnene (Tear Trough) – til at udglatte furer og udhuling under øjnene.

-Forbedring af hudens kvalitet med Restylane Skinbooster – til at øge fugt, glød og spændstighed i huden. Skinbooster er også egnet til at udglatte huden på hænder og hals.

-Reducere furer og rynker – bl.a. mellem brynene eller mellem næse og mundvigene.

Hvor længe holder effekten af Restylane fillers?

Du kan se resultatet omgående efter behandlingen. Idet fillers nedbrydes naturligt til vand og kuldioxid, skal behandlingen gentages jævnligt. Resultatet holder i 6 – 8 måneder afhængig af linjernes dybde, hudens kvalitet og din livsstil. Bemærk, at den første behandling med Restylane fillers altid holder kortere tid end de følgende behandlinger.

Hvordan virker Restylane fillers?

Ikke-permanente fillers såsom Restylane er effektive til at udjævne furer og rynker samt forme læber og ansigtskonturer. Restylane erstatter tabt volumen og behandler bl.a. statiske rynker ved at genopfylde hudens naturlige indhold af hyaluronsyre. Herved kan man udglatte ansigtsrynker og folder samt give læber fornyet volumen og markering. Fillers kan også anvendes i kombination med de fleste andre kosmetiske foryngende behandlinger fx Botox og skinpen.