Om klinikken assana

Assana er en kosmetisk klinik med passion for at optimere ansigtskonturer, reducere rynker og genopfriske vitaliteten i huden. Vi gør os umage i filler og rynkebehandlinger. Vores vision er at rådgive dig ud fra dine ønsker og behov, kombineret med vores faglighed – så vi sammen skaber en naturlig forandring, uden at det ændrer dit personlige udtryk.

Klinikken er registreret af Styrelsen for patientsikkerhed som behandlingssted med egen tilknyttet speciallæge. I klinikken finder du specialuddannet læge samt sygeplejersker, der varetager selve behandlingerne og arbejder alene med filler- og rynkebehandlinger.

Målet og visionen hos Assana er ikke, at ændre dit udseende, men at give dig en frisk og smukkere udstråling, så det er harmonisk, æstetisk og naturligt.

Vi ved at kosmetiske behandlinger er en tillidssag. Og det prøver vi i fulde at leve op til.

Vi er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til behandling med Botulinum Toxin (Botox) og ikke permanente fillers.

Hassana A. Kaadach – Sygeplejerske

Jeg er uddannet sygeplejerske i jan. 2010 på Herlev sygepleje- og radiografskole. Jeg har en bred erfaring inden for akut medicin, hjemmesygepleje, konsultationssygeplejerske samt myndighedsarbejde inden for sundhed og velfærd.
Udover mit arbejde som sygeplejerske, har jeg sideløbende beskæftiget mig som selvstændig
erhvervsdrivende. Jeg har deltaget i flere kurser for at forene ønsket om at drive min egen
kosmetiske klinik.
Som kosmetisk sygeplejerske bestræber jeg mig på at forene perfektion, æstetik og naturlig
skønhed.