Hair filler behandling hos klinik assana

Hårtab og behandling
Hårtab (alopecia) er en forstyrrelse i kroppens cyklus af hårproduktion og kan forekomme hos både mænd og kvinder og alle steder på kroppen, men på hovedet er det mest set og uønsket hos de fleste.
Der er mange grunde til, at man taber håret, det kan være genetisk, hormonelt, forkert ernæring eller stressbetinget.
Androgen Alopeci er den mest almindelige type af mandligt hårtab, som skyldes et faldende niveau af det mandlige kønshormon. Dette bevirker at hårsækkene svinder ind og forårsager et langsomt hårtab på issen og/eller får høje tindinger.
Ligesom hos mænd er det også tilfældet hos kvinder at faldende niveau i kønshormoner hæmmer stofskifte i hårcellerne, hvilket gør, at håret bliver finere og svagere med tiden.
DR. CYJ Hair filler er et nyt produkt og det første i verden som benyttes ved hårtab. Det består af hyaluronsyre og et peptidkompleks for hårvækst og hovedbundsrekonstruktion. Det kan både behandle mænd og kvinder, hvor hårsækkene hurtig danner vej til nye hårsække og det vil vokse igen.
De 7 peptiders funktion kan overordnet forklares ved, at de får stamceller til at forbedre sig. De maximere dannelsen af hårsække, de styrker hårcellerne mod hårtab og de hjælper med at levere peptidkomplekset til de indre lag af hovedbunden.

Behandlingen er også særligt velegnet til de personer der har fået foretaget hårtransplantation.

KOM TIL GRATIS LOVPLIGTIG KONSULTATION PÅ VORES KLINIK
Inden din første behandling med Hair filler, er det et lovkrav at du skal have en gratis konsultation hos enten vores kosmetiske sygeplejerske eller vores speciallæge. Her vil du få en forundersøgelse, samt blive oplyst og vejledt yderligere om behandlingen og om eventuelle bivirkninger. Kontakt klinikken for at booke en konsultation, eller for at høre mere om mulighederne for behandling med Hair filler hos Klinik Assana.

FØR BEHANDLINGEN
Du skal undgå medicin som Kodimagnyl, Ibuprofen eller medicin som indeholder Salicylsyre, samt alkohol og kosttilskud der indeholder fiskeolie, det det øger risikoen for blødninger og dermed blå mærker på injektionsstedet. Dette bør undlades 4 dage før behandling.

SELVE BEHANDLINGEN
Du skal møde med nyvasket hår, og sidde med bedøvelse på i det afmærkede område i 15 minutter, inden behandling. Herefter afvaskes og desinficeres området. Har du langt hår klargøres det ved, at der laves baner af skilninger i håret, så produktet kan injiceres i det område hvor der ses mindre hårvækst. Produktet injiceres i meget små doser med en tynd kanyle, helt overfladisk i huden og er stort set smertefri. Selve behandlingen tager ca. 30 minutter.
Man anbefaler en standart session på 4 behandlinger hver anden uge. Total er det 4 behandlinger på to måneder. Efter 2-3 uger ses at håret begynder at gro og efter 3 måneder vil håret være vokset ca. 1 cm.

VI KAN IKKE BEHANDLE DIG HVIS DU:
• Har en hudsygdom eller infektion i behandlingsområdet, eller har en irriteret hovedbund. Da bivirkninger forekommer oftere hos patienter med en irriteret hovedbund.
• Under behandling med kortison eller immunsupprimerende behandling.
• Er gravid eller ammende.
• Under 18 år.
• Er fuldkommen skaldede (hvor håret er dødt), da det ingen effekt vil have.

Efter behandlingen kan der opstå rødme, hævelse, kløe og/ eller smerter, disse er almindelige og aftager indenfor 72 timer. DR. CYJ Hair Filler er en klar, farveløs gel uden partikler.