Filler behandling hos klinik assana

BEHANDLING MED IKKE-PERMANENTE FILLER

Ikke-permanente fillers består af en gel af samme type hyaluronsyre som forkommer naturligt i kroppens bindevæv. De forskellige ikke-permanente fillers adskiller sig ved fillerens viskositet og hvorvidt, der er andet end hyaluronsyre blandet i. De tykkeste fillere anvendes til fyldning af kinder, de næsttykkeste til dybere furer f.eks. furen fra næse til mundvigen.

SÅDAN VIRKER IKKE- PERMANENTE FILLER

Med alderen reduceres mængden af hyaluronsyre i huden og derfor bliver huden slappere. Når ikke-permanente fillers indsprøjtes i folder og furer, udfyldes og glattes disse, fordi filleren giver ny volume i huden og gør huden mere spændstig. Filleren integreres med det omgivende væv, og effekten vil aftage efterhånden fordi kroppen danner og nedbryder hyaluronsyre.

JUVEDERM FILLER

Der findes mange forskellige mærker af filler. Indenfor de største mærker minder produkterne meget om hinanden. Vi har erfaret, at Juvederm’s produkter har lidt længere holdbarhed, end de øvrige fillere på markedet. Samtidig er produkterne renere og derfor dannes der færre kugler, end der gør ved andre produkter.

EFFEKT AF BEHANDLING

Effekten giver hele eller delvise udglatninger af furer og folder i huden. Ved behandling i læber forstørres disse ved udfyldning med filler. Effektens holdbarhed varierer efter den enkelte klients hudstruktur og blodcirkulation. Effekten vil normalt aftage langsomt efter 4-6 måneder i læber og efter 6 måneder i øvrige områder. 2 uger efter behandlingen har filleren tilpasset sig i vævet og så er det muligt at påfylde med yderligere filler på samme sted.

En kombination med filler og Botulinum Toksin giver ofte et optimalt resultat i forhold til reducering af rynker.

EFTER BEHANDLING

Umiddelbart efter behandlingen vil huden reagere på filleren og fremstå moderat hævet, rød og øm. Denne reaktion forsvinder i løbet af et par dage. Der bør ikke anvendes nogen form for make-up de første 4 timer efter behandlingen.

BIVIRKNINGER

Da hyaluronsyre binder væske vil behandlingen medføre en væsentlig hævelse i dagene efter. Der kan forekomme blå mærker og rødme efter behandlingen, som vil forsvinde efter en uge.

DET SKAL DU VÆRE OPMÆRKSOM PÅ

Det er et krav at der er foretager konsultation før behandling med filler foretages. Ved konsultationen vil du blive spurgt ind til, hvilke ønsker du har til behandlingen og du informerers om, hvordan behandlingen vil foregå. Der skal gå min. 48 timer fra konsultationen til du kan blive behandlet.

Behandling med filler gived ikke til gravide og ammende eller til klienter med kendt allergi overfor indholdsstoffer i fillerens oplæsning. Billeder der tages før og efter behandlingen er en integreret del af vores klientjournal for at dokumentere før-udseende og for at kontrollere reslutatet ved fremtidig evaluering.

OMRÅDER:

MELLEM NÆSE OG MUND

Filler fjerner rynker mellem næse og mund. Behandlingen giver et friskere og yngre udseende uden at det vil bemærkes, at noget er injiceret i din hud. Det vil være tydeligt, at rynker i huden er reduceret.

KINDBEN

Filler kan fremhæve dine kindben og give dig en smuk karakter i ansigtet. Samtidig er denne behandling den mest effektive mod rynker i den nederste del af ansigtet, da det giver et stærkt løft og på denne møde udglatter linjerne.

SMILERYNKER I MUNDVIGEN

Dybe smilerynker kan være generende at have. Med filler-behandling reduceres de dybe rynker og giver dig et yngre look.

RYNKER OM MUNDEN

Rynker over munden giver ofte et stramt udtryk i ansigtet og en behandling med filler vil mildne ansigtets udseende væsentligt.

LÆBERNE

Filler giver læbeforstørrelse og forynger dit udseende med smukkere læber. Blot en smule volumen kan gøre ansigtet mere sensuelt. Ønsker du blot et diskret resultat kan en behandling med mindre produkt give dine læber et mere ungdommeligt udseende.

GRATIS KONSULTATION

Det er et krav at du bliver konsulteret af klinikkens sygeplejerske eller læge minimum 48 timer forinden din behandling. Konsultationen er kun et krav for den første behandling med filler og botox i klinikken.